Voor deelnemers die willen werken aan persoonlijk leiderschap

Intro

Deze IJsland-reis is speciaal voor mensen die willen werken aan persoonlijk leiderschap en houden van natuur, enige fysieke uitdaging en goed eten. Die weten dat het belangrijk is om goed voor je lichaam te zorgen en af en toe tijd te nemen voor reflectie, maar daar in de dagelijkse praktijk niet altijd voldoende aan toekomen.

Met trainer en ondernemer Henk van der Velde ga je het aan in IJsland, land van geisers, gletsjers, vulkanen, noorderlicht, watervallen en een no nonsens cultuur met weinig stress.

De data voor 2017 zijn 22 t/m 27 oktober en 5 t/m 10 november. Interesse? Laat het ons weten via dit formulier.

LEAP

LEAP is een filosofie van Riksja Travel die gaat over een nieuwe manier van reizen. Reizen die gaan over bewust ervaren van wat je meemaakt en over het ontwikkelen van jezelf. In 2017 reizen we met LEAP en Henk van der Velde voor het eerst naar IJsland.

Lees meer over Leap
Over Henk van der Velde

Henk (1965) is een geboren ondernemer met alle bijbehorende kenmerken als durf, lef, angst, bewijsdrang, succesvol, groot denken, natuur, gezin, lekker eten, humor en vooral leren van anderen.

Helemaal gek van IJsland. Vooral van de dagelijkse rust in combinatie met het leven op het eiland. De basis van ons bestaan komt hier heel mooi tot zijn recht met de natuur, overleven en het gevaar van op een vulkaan te leven. Veel water, wilde rivieren en soms kleine verborgen hotsprings, prachtige kustlijnen, watervallen, gletsjers, geisers, uitgestrekte vergezichten.

Werkend vanuit kennis en ervaring en ondersteund door het systemisch perspectief en biologische invloeden van natuur en dieren. Henk heeft op IJsland diverse trektochten gedaan met een kudde paarden waaronder de Sprengisandur.

Henk is eigenaar van een stoeterij met paarden in Cromvoirt en heeft van daaruit een coach-praktijk opgericht. 

Als rechercheur is Henk zijn loopbaan begonnen bij de politie in Noord-Brabant, maar daarna al snel in het bedrijfsleven terecht gekomen als oprichter van Van der Velde Werving en Selectie Vught. Binnen tien jaar doorgegroeid naar de top 5 van Nederland en vervolgens het bedrijf verkocht aan de medewerkers. Het bedrijf Velde Groep bestaat nog steeds en heeft met zijn 40 consultants een vooraanstaande positie in de markt.

Henk deelt graag zijn kennis en ervaring met anderen.

Met Henk naar IJsland

De belangrijkste kenmerken van deze reis zijn:

  • Reflectie op jouw persoonlijk leiderschap, wat zijn de oerprincipes van leiderschap? Wat kunnen we leren van paarden? Wat laten ze ons zien?

  • Kennismaken met organisatie- en familieopstellingen.

  • Prioriteiten stellen met betrekking tot tijd. Wat vind je echt belangrijk in het leven en waar besteed je je tijd aan? En welke patronen spelen hierbij een rol? Hoe werkt het brein?

  • Omgaan met stress, hoe speelt onze evolutie hierin een rol en hoe kunnen lichaam en geest weer in balans komen? En verstand en gevoel?

  • Koude training in combinatie met ontspannen in een Hottub;  typisch IJslands en heel goed voor je.

  • Kennismaken met een prachtig land, zowel de voor de hand liggende highlights als minder voor de hand liggende plekken en de IJslandse natuur en cultuur.

  • Goed eten, beweging en ontspanning.

  • Een programma met ruimte voor maatwerk en flexibiliteit.

  • Fit naar huis gaan met mooie herinneringen, heldere inzichten en constructieve besluiten voor jezelf.

De groep

Deze reis is voor mensen die willen werken aan persoonlijk leiderschap en houden van natuur, enige fysieke uitdaging en goed eten. Die weten dat het belangrijk is om goed voor je lichaam te zorgen en af en toe tijd te nemen voor reflectie, maar daar in de dagelijkse praktijk niet altijd voldoende aan toekomen.

We slapen 3 nachten in een Art Hostel, 2 nachten bij de boer, in groepsaccomodatie, naar goed IJslands gebruik.

Het eten in IJsland is puur en zal variëren van een lobster-diner tot eten bij de boer en zelf koken.

Wat moet je allemaal weten?

De belangrijkste details zien er als volgt uit:

Kosten

De investering voor deze reis is € 2.750 exclusief BTW. Dit is inclusief heen- en terugvlucht en overige reis-, begeleidings- en verblijfkosten. Alles wordt in deze reis voor je geregeld, van ticket tot en met de maaltijden.

Data
De data voor deze reis zijn:

22 t/m 27 oktober 2017 – exclusief voor mannen

5 t/m 10 november 2017 – gemengde groep

Aantal deelnemers
Het maximum aantal deelnemers is acht. Deze reis is exclusief voor mannen.
Deelnemen
Wil je mee? Laat het ons hier weten en we nemen direct contact met je op!
Aanmelden of meer informatie

Met onderstaand formulier kun je je direct aanmelden, of meer informatie opvragen. Je boeking is pas definitief als jij en wij deze bevestigen, telefonisch of per e-mail.

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Interesse in reis*

Vragen of opmerkingen?

Waarom zou je meegaan?

Tja, goede vraag. We hebben een aantal redenen op een rijtje gezet:

Ontwikkel jezelf

Omdat je op de een of andere manier zoekt naar het juiste spoor in je leven. Of de bevestiging dat je dat gevonden hebt. Omdat je wil ontdekken wat je te doen hebt op deze wereld. Een LEAP-reis geeft je inzicht en maakt je bewust van het grotere potentieel.

Een ander perspectief

Omdat je weet dat je soms even uit je eigen, vertrouwde omgeving moet om echt stappen te maken. Dat een ander land, een andere cultuur en andere mensen helpen een ander perspectief te vinden. Op jezelf, je leven en de wereld om je heen.

Nieuwsgierig

Omdat je iets nieuws en onbekends interessant vindt; omdat je nieuwsgierig bent, naar LEAP, naar een nieuwe manier van reizen en naar meer bewustzijn voor jezelf.

Nieuwe manier van reizen

Omdat je onderdeel wil zijn van wat voor ons, Riksja, een veel grotere reis is. We geloven dat we aan de vooravond staan van een nieuw tijdperk, waarin werken vanuit potentieel en je eigen kracht essentieel is. LEAP is onze bijdrage daaraan, en we hopen dat je ook die reis met ons wil maken.